Plot 24 banorë janë larguar, eliminuar ose përjashtuar këtë edicion të “Big Brother VIP”.

Dy ditë më parë xing.al publikoi një sondazh ku mund të votonit se cilin banor do të rikthenit në shtëpi nëse do të vinte mundësia.

Mijëra njerëz kanë votuar në këtë sondazh dhe votat më të shumta i ka marrë Efi.

Efi ka marrë 72% të votave, një përqindje shumë e lartë kjo mes 24 emrave.