Disa shenja të horoskopit janë të destinuara të jenë milionerë, sipas listës së të pasurve të Forbes.

Ekspertët financiarë në Cashfloat analizuan qindra milionerë dhe miliarderë më të mirë nga lista e Forbes për të zbuluar se cila shenjë e horoskopit ka më shumë gjasa të bëhet një i tillë ose e tillë. Sipas studimit, Virgjëresha është shenja që ka më shumë gjasa të bëhet i pasur këtë vit ose më vonë në jetë, me një moshë mesatare prej 61.2 vjeç, gati pesë vjet më e re se mosha mesatare e të gjithë miliarderëve të Forbes.

Virgjëresha u pasua nga Dashi dhe Gaforrja si dy shenja të tjera të horoskopit që mund të bëhen milionerë këtë vit. Njeriu më i pasur në botë, Elon Musk, është një gaforre dhe sipas shenjave të horoskopit është i treti si miliarderi më i ri i bazuar në astrologji.

Shenjat e horoskopit që kanë më shumë gjasa të jenë të pasur sipas astrologjisë:

Virgjëresha, Dashi, Gaforrja, Akrepi, Peshqit
Mosha mesatare për t’u bërë milioner për Virgjëreshat është 61.2 vjeç, ndërsa Dashi është 61.8 vjeç dhe Gaforrja është 62.5 vjeç.

Edhe pse sipas ekspertëve, disa shenja të horoskopit janë të destinuara të bëhen të pasura, mënyra se si njerëzit i administrojnë paratë e tyre gjatë gjithë jetës së tyre mund të luajë gjithashtu një rol të madh në sigurimin e një të ardhmeje të pasur.