Kristi duket tejet i shqetësuar nga sjellja e Oltës në shtëpi. Në një bisedë me Luizin dhe Dean ai ka treguar se ka frikë nga sjellja e Oltës në shtëpi.

Ndërsa ka bërë një krahasim me Luizin, Kristi thotë se pavarësisht debateve që ka me Luizin, të dy në fund arrijnë ta gjejnë gjuhën e përbashkët, pasi njëri reflekton ose kërkon të falur, por sipas tij, Olta kërkon që njerëzit të nënshtrohen ndaj saj.

Ndërsa Luizi tha që gjithçka duhet të lihet brenda lojës dhe kur të dalin jashtë të jenë miq dhe jo armiq jete.