Në shtëpinë e Big Brother, banorët duhet të shkruanin sekretet e tyre dhe ti lexonin perpara të gjithëve e të mundoheshin të gjenin cili sekret i përkiste kujt.

Sekretet ishin nga më të ndryshmet,por ajo që shokoi banorët ishte “Kam tentuar ti jap fund jetës”,sekret i lexuar nga Nita e cila ju desh pak kohë të merrte veten .Banorët nuk e gjetën dot ndaj edhe Luizi ka rrëfyer se ai sekret i përkiste atij.

Jo vetëm kaq,por këngëtari ka rrëfyer edhe tre të tjera pra në total 4.

1-“Kam tentu me i marr jetën vetes”

Advertisements

2-“Kam flirtuar me mamanë e një shoku”

3-“Jam dashuruar në Big Brother”

4-“Njëra më ka paguar udhëtimin për në Zvicër”