Në Tik Tok po qarkullon një video teksa Jori shikon Dean me fustanin e primes së kaluar dhe i thot?

Pse u ndërrove 100 herë, e ai i bukur ishte. Duhet të heqësh brekët, shiko si të duken.

Kaq ka mjaftuar që Qetësori të shpërthejë në të qeshura e të thotë: ja lëshoi tullë kjo.

Ndonse Jori një natyrë shumë solare dhe e drejtëpërdrejtë.