Një foshnjë vetëm 2 muajshe është nxjerrë nga rrënojat pas tërmetit të fuqishëm në Turqi. Foshnja është nxjerrë e gjallë pas 29 orësh.

Video ka bërë xhiron e rrjetit, ndërsa në pamje shihet ekipi i shpëtimit, që merr foshnjën dhe e fut në një ambulancë.