Kryeministri Edi Rama ka reaguar për temperaturat e ulëta që kanë prekur vendin. Rama këshillon qytetarët të kenë kujdes.

“Vendi është përfshirë nga temperatura shumë të ulëta.

Kujdes! Përdorni goma dimri në zonat ku ka borë dhe ngrica, respektoni sigurinë rrugore dhe ulni shpejtësinë,” thuhet në njoftim.