Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën duke ndarë pamje nga kantieri i punimeve në Lungomaren e Re të Durrësit.

Ky është një tjetër projekt i rëndësishëm për qytetin bregdetar.

Postimi i Ramës:

MIRËMËNGJES

dhe nga kantieri i punës për Lungomaren e Re të Durrësit, ju uroj një ditë të mbarë.