Armaldo dhe Luizi kanë menduar nëse këtë puntatë të prime-it është mundësia e zinxhirit dhe se si do të vepronin. Armaldo është shpehur se nëse Luizi, Kiara, Efi dhe Valbona mbeten në fund,atëherë ai do të shpëtojë të parën Bonën.

Armaldo: Bona, Kiara, ti dhe Efi, për të dalë në nominim 3 veta dhe unë kam në dorë të shpëtoj vetëm një.

Luizi: Bonën. Do shpëtosh Bonën s’ke ca bën. Absolutisht, Bonën shpëtoje.