Partnerja e re e Pique, Clara tashmë jeton me ish-lojtarin e Barcelonës. Ata jetojnë në apartamentin që futbollisti ka në Calle de Muntaner në Barcelonë. Burime për mediat e huaja thonë se është e zakonshme t’i shohësh ata duke hyrë dhe dalë së bashku në ndërtesë. Çifti tashmë është kapur nga kamerat duke hyrë e dalë nga parkingu i pallatit, pa u fshehur nga askush dhe asgjë.

Sipas Mamarazzis, çifti nuk ishte qëllimi për t’u bashkuar kaq shpejt, pasi ata donin të prisnin që Shakira të transferohej në Miami. Por, ata tashmë kanë nisur bashkëjetesën, edhe pse me disa kushte. Clara nuk lejohet të takohet me fëmijët e Pique.

Një nga kushtet që i kanë vendosur është që kur fëmijët e Pique dhe Shakira të vijnë në shtëpinë e tyre, ajo të mos jetë aty. Për Milanin dhe Sashën, ajo është mike e babait të tyre. Kur Pique është me fëmijët e tij, ai ndan kohën e tij me ta dhe askush tjetër nuk i bashkohet.