Binjakët

Si shenja më komunikuese, ju jeni gjithmonë në kërkim të mënyrave për të kuptuar idetë e njerëzve të tjerë dhe për të përqafuar çdo gjë të re. Këtë muaj do të jeni të gatshëm të mendoni për ide dhe opinione të reja dhe të diskutoni koncepte të reja. Mund të ketë tensione, sidomos në jetën tuaj personale dhe mund të shpërthejnë grindje, por aftësia juaj për të manovruar do t’ju ndihmojë jo pak. Vetëm mos tregoni kokëfortësi.

Luani

Hëna e Plotë në shenjën tuaj sjell përmbysje dhe tensione, por ato do t’ju sjellin dobi. Marrëdhëniet bëhen të qarta dhe njohjet me njerëz që ju kuptojnë favorizohen. Në fakt, ka shumë gjasa që të takoni një person që nuk do të shqetësohet nga hapësira që “zë” dhe vëmendja që dëshironi të keni.

Ujori

Jeni në qendër të vëmendjes dhe duhet të mësoheni me të. Është stina juaj e ditëlindjes dhe kjo është koha e duhur për të çuar përpara planet dhe besimet tuaja. Është koha e përkryer për të nxjerrë në pah gjërat që kanë vërtet rëndësi për ju, të cilat zakonisht kanë më pak të bëjnë me ju dhe më shumë me perceptimet dhe bindjet tuaja. Pra, tani është koha për të thënë mendimin tuaj dhe për të zotëruar atë që ju bën të ndryshëm, sado e çuditshme që mund të jetë.

Demi

Një nga shenjat më të pafat të muajit është Demi, pasi kalimet e tyre planetare çojnë në kokëfortësi dhe qëndrime kritike. Ata duan vetëm që gjërat të bëhen sipas tyre dhe nuk tolerojnë asnjë kontroll. Ky tension mund të çojë lehtësisht në telashe me miqtë e ngushtë dhe të dashurit, me shkurtin që kthehet në një periudhë ankthioze dhe stresuese.

Gaforrja

Mbani marrëdhënie të mira me mbikëqyrësit në punë pasi planetët sjellin pengesa në karrierën tuaj. Konkurrentët tuaj do të përpiqen t’ju lëndojnë, ndaj duhet të jeni vigjilent. Njëkohësisht duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë financave dhe transaksioneve, pasi parashikohen shpenzime të jashtëzakonshme që ju nxjerrin jashtë buxhetit. Flisni me qetësi dhe mençuri, veçanërisht në tryezat familjare ku mund të ketë diskutime përkatëse.

Bricjapi

Shkurti do jetë një muaj shumë i vështirë për financat tuaja. Përveç kësaj, përgjegjësitë tuaja në punë do të shtohen, gjë që do t’ju shkaktojë stres dhe acarim të veçantë. Financat do ju dalin jashtë funksionit, çka do të thotë se do t’ju duhet të armatoseni me durim dhe gjakftohtësi për të realizuar gjithçka.