Rrëzohet kërkesa e deputetëve të Sali Berishës, për ndryshim të rendit të ditës, ku kërkojnë që pjesë të saj të jetë dhe mocioni me debat.

“39 pro, 66 kundër, bie kërkesa, vijohet me rendin e ditës”, tha kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla.