Në listën e këngëve më të dëgjuara të janarit të vitit 2023, fansat e Eurovision-it kanë hasur projektin e vitit 2006, që ka arritur të renditet i dyti në këtë listë dhe bëhet fjalë për këngën “ Zjarr e ftohtë”, të Luiz Ejllit.
Kënga e Luizit kishte rreth 220 mijë klikime para se ai të futej në Big Brother, ndërsa tani numëron mbi 1.5 milion klikime në YouTube.
Kjo këngë jo vetëm që me kalimin e viteve nuk mbahej mend, por për kohën nuk arriti të futej as në finale. Megjithatë Ejlli është kthyer në sensacionin e këtyre ditëve në Shqipëri, andaj dhe fansat e tij janë bërë nostalgjikë duke dëgjuar çdo këngë të tij.
Urime Luiz!