Në një video mesazh i cili duket qart se është marr nga WhatsApp dhe me zerin e opinionistes se “Big Brother Albania Vip 2” e cila citon se ka vendos ne djeni edhe pronaret e televizionit

Në video dëgjohet të thuhet nga Zhaklina: Unë ja thash produksuinit sot, burri i oltes do të më shantazhoj edhe mua.. ndihem e ofenduar që burri i Oltës do që mund të më blej mua me lekë, un nuk jam Olta nuk blihem i thash Sara Hoxhes degjohet të ketë then Zhaklina