Izolimi bën të vetën. Një pjesë e banorëve kanë treguar se po “humbin” idenë e realitetit dhe jetës jashtë, kanë harruar të harrojnë fjalët e si të shprehen siç duhet. Butrinti është një nga personazhet më të komentuara edhe pse nuk është në BBVA. Sonte është bërë dasma mes Kiarës dhe Luizit.

 

Por ish i dashuri i Kiarës vendos të publikoj se çfarë do të bëj të shtunën. Ai do të jetë në një mbrëmje muzikore në Austri.

Pra, jeta vazhdon për të gjithë…