Dashi

Nuk mund të largoheni nga përgjegjësitë që keni marrë në fillim të vitit, por po filloni të pranoni se disa prej tyre po bëhen të tepërta për ju. Ajo që mund të bëni është të pyesni përreth pasi mund të jetë dikush që është i gatshëm të heqë një pjesë të ngarkesës nga supet tuaja.

Demi

Mund të jeni të sinqertë për të zbuluar mendimet dhe ndjenjat tuaja gjatë qëndrimit diplomatik. Lërini njerëzit të dinë se çfarë po mendoni, por vetëm pasi të mendoni dy herë, në mënyrë që të mos turpëroheni për diçka. Do të duhet të kujdeseni për disa punë të papërfunduara, më vonë gjatë ditës.

Binjakët

Po përpiqeni të shtypni ndjenjat, sepse edhe mendimi për të diskutuar çështje emocionale ju bën të tensionuar dhe nervozë. Jeni duke i mbajtur emocionet nën kontroll. Mund të jetë koha për të diskutuar tema të ndjeshme me njerëz që mund t’ju ndihmojnë.

Gaforrja

Komunikoni pakënaqësinë tuaj me situatën aktuale në mënyrë të qartë dhe koncize. Nëse dikush po e bën një person tjetër të jetë negativ, ose dinak kur e dini se kjo nuk është e vërtetë, tregojini faktet me qetësi dhe mbajeni gjithçka sa më reale. Të paktën jini në gjendje të jeni objektivë kur është e dukshme se disa të tjerë nuk mund të jenë.

Luani

Ju keni punuar me orë të tëra dhe jeni gati të kërkoni më shumë kohë të lirë për aktivitete të këndshme. Një koleg i vjetër do të përpiqet t’ju bindë të merrni më shumë punë në ngarkim. Refuzoni edhe ta konsideroni atë. Ndonjëherë veprimet mund të flasin më shumë se fjalët. Mundohuni të gjeni mënyra për të demonstruar ndjenjat tuaja në vend që thjesht të flisni për to.

Virgjëresha

Po i frenoni emocionet, duke u shqetësuar se mos ju pengojnë dhe komplikojnë ditën. Kjo nuk do të jetë kështu. Është e rëndësishme për ju që t’u tregoni njerëzve të tjerë mendimet dhe ndjenjat tuaja të vërteta. Të veprosh sikur gjithçka është në rregull kur nuk është, nuk do t’ju sjellë lumturi.

Peshorja

Jeni më të sigurt se zakonisht për vendimet që po merrni. Dikush do të habitet se sa shpejt keni arritur në një përfundim. Vetëm sigurohuni që të mos filloni të pyesni veten pse të tjerët nuk ndihen si ju.

Akrepi

Do të zbulohet kuptimi i vërtetë i asaj që po ndodh brenda familjes apo një miqësie të ngushtë. Kjo mund të lidhet me një incident që është aq delikat sa mund të humbisni pikën. Do të jetë e rëndësishme të lexoni midis rreshtave të asaj që thuhet, në mënyrë që të jeni në gjendje të sintonizoheni me të vërtetën themelore.

Shigjetari

Një lëvizje apo vendim impulsiv do të krijojë një situatë të vështirë. Ju duhet të jeni në gjendje të dilni nga kjo, por kjo do të thotë të thuash disa gënjeshtra të bardha dhe nuk do të jesh i kënaqur me veten për shkak të kësaj. Ky incident do t’ju bëjë të ndiheni të tensionuar dhe të pakënaqur.

Bricjapi

Një çështje ligjore, ose financiare kërkon një shqyrtim serioz. Koha dhe energjia e çmuar po harxhohet kot, ndërsa diskutimet lëvizin mbrapa dhe përpara pa rënë dakord për asgjë të caktuar. Jeni duke u lodhur nga mënyrat e pavendosura të dikujt dhe jeni gati të ndërmerrni veprime me ose pa miratimin e tyre.

Ujori

Miqësitë po ndërhyjnë në jetën tuaj familjare ose anasjelltas. Fijet e veçanta të jetës suaj janë duke u thurur së bashku dhe kjo mund të shkaktojë njëfarë konfuzioni. Emocionet e forta fryhen në sipërfaqe duke e bërë të vështirë për ju që të jeni objektiv. Mos bëni asgjë derisa të kuptoni saktësisht se çfarë po ndodh.

Peshqit

Nëse pranoni të merrni një rol udhëheqës, duhet të zhvilloni një mentalitet lidershipi. Dikush që ju njeh prej vitesh do të vërë në dyshim autoritetin tuaj. Jini këmbëngulës dhe lërini të tjerët të shohin se e bëni atë që thoni.