Mes personave që janë nën hetim për vendosjen e kamerave spiune në Tiranë janë Endrit Dokle, Julian Malutaj, Aurel Penci dhe Ismet Kumarakaj.

Policia ka njoftuar se janë hequr 65 kamera të tjera në qarkun e Tiranës ndërsa 7 persona janë nën hetim.

Në total në Tiranë janë hequr 220 kamera dhe nën hetim janë 44 persona.