Shenja e parë më me fat sipas horoskopit të Paolo Fox për nesër është ajo e Virgjëreshës: jeni në një periudhë vërtet me fat dhe mund të bëni shumë.

Shenja e dytë më me fat, sipas horoskopit të Paolo Fox për nesër, është ajo e Bricjapit: ju vjen një fundjavë e mrekullueshme, me një kulm pozitiv të dielën.