Dea dhe Amos ishin banorët e vetëm që nuk shkuan në dasmën e Luizit dhe Kiarës mbrëmjen e djeshme. Duke biseduar sot me Kiarën, Luizi u shpreh se nuk i ka ardhur mirë që ata të dy nuk u bashkuan me të tjerët.


“Nuk di sa do i zhgarravis të dy. S’më mban më vendi”, i tha Luizi Kiarës.