Ideja për të shfaqur frikën tonë më të keqe tingëllon mizore, apo jo?
Çfarë do të thotë saktësisht kjo?
Frika e cilës shenjë bëhet realitet?

•Binjakët
Frika juaj më e keqe ka më shumë gjasa që të duhet ta shikoni veten në pasqyrë për të kontrolluar për ndershmëri. Sigurisht, ju jeni një qytetar i mirë, i ndershëm dhe i bëni të gjitha gjërat e duhura, por ka disa ‘sekrete’ që i ruani, dhe disa madje mund të duken si tepër antisociale.
Gjatë Hënës së Peshqve, do të tundoheni të hidhni një sy në gjithçka që ju bën unike.

Ju e dini se kjo është një rrugë e rrezikshme dhe se mund të përfundoni duke përbuzur atë që shihni, por, megjithatë, do të shkoni drejt saj.
Ka ‘diçka në ajër’ që ju shtyn të bëni një vetë-reflektim të rëndë.

Kur e kuptoni me të vërtetë atë që i keni fshehur vetes dhe botës, mund të dëshironi të merrni një çaj të këndshëm kamomil, sepse ju e dini se sekretet tuaja, nuk duhet të ekspozohen kurrë.