Këto tre shenja të zodiakut janë liderë të vërtetë dhe u pëlqen të dominojnë në çdo gjë – nga vendi i punës deri tek shtrati. Ata nuk i lënë asgjë rastësisë dhe nëse dikush kundërshton udhëheqjen e tyre, ata janë gati për një luftë të përgjakshme.

Dashi

Për Dashin, fuqia është ushqimi i shpirtit. Ata duhet të kenë kontroll mbi të gjithë, kështu që ata e rrethojnë veten me njerëz për të cilët vartësia nuk është problem. Ata janë gati për aventura dhe rrezik në çdo moment.

Akrepi

Ata janë shumë të guximshëm, me temperament dhe e dinë se çfarë duan, në çdo aspekt të jetës.

Demi

Demat më shpesh drejtohen nga pasioni i tyre në jetë. Qëllimi i tyre është të rrethojnë veten me njerëz besnikë dhe të besueshëm me të cilët mund të arrijnë qëllimet e tyre.