Nuk ka shumë që është bërë pjesë e “Big Brother Vip Kosova” dhe Melisa ka shprehur sot dëshirë e saj për t’u bërë nënë.Ajo tha se ka dëshirë të adoptojë një fëmijë dhe ndoshta viti i ardhshëm do të jetë viti që ajo do ta realizojë këtë dëshirë të saj.

Ndërkaq, banorët vazhduan të diskutojnë për martesën dhe krijimin e familjes.

Menjëherë pasi përfundoi eksperiencën në “Dance Albania”, Melisa u bë pjesë e Big Brother.Ajo njihet për natyrën e saj të drejtpërdrejtë.