Tashmë është bërë zakon, që çdo mëngjes Luizi dhe Bjordi ta pijnë kafen bashkë. Teksa ishin në oborr, ata komentuan rikthimin e Xhonit në shtëpi.

Luizi tha më mirë që nuk doli Xhoni, se po të futej dikush tjetër, do i merrte kohë atij për ta studiuar dhe për të kuptuar çfarë tipi është.

Bjordi tha se nëse do të ishte për një banor që do e meritonte një shans të dytë, është Xhoni. Ai i kërkoi Luizit që tani të jetë i drejtëpërdrejtë me të.