Disa njerëz nuk kanë nevojë për partner për të qënë të lumtur apo të plotësuar.
Si kjo shenja përshembull:

•Luani

Nëse zgjoheni duke u ndjerë si një milion dollarë, kjo ndodh sepse treshja e Diellit, Marsi po zgjohet me ju dhe është gati t’ju frymëzojë .
Ju nuk mund të gaboni në këtë kohë sepse ju nuk mund të shihni asgjë përveç fuqisë, lavdisë, mirësisë dhe argëtimit.

Keni dëshirë ta merrni botën në krahë dhe t’i jepni një përqafim të madh dhe nëse nuk mund ta bëni këtë, mund ta çoni dashurinë tuaj në një festë, ku mund të kërceni në mënyrë të çmendur ndërsa të gjithë admirojnë pozitivitetin tuaj.Ajo që ata shohin është ajo që ju jeni, dhe ju ndodh që e njihni veten si një krijesë tepër të bukur.

Gjithçka është mirë tani pasi të besosh në vetvete është e barabartë me kursin ku bëhet fjalë për treshen e Diellit në Mars.
Ju do të ndani më të mirën nga vetja sot me miqtë dhe të panjohurit.