Dashi

Pyetja e madhe e ditës do të jetë: a është vërtet e nevojshme futja e teknologjisë së re në shtëpi apo në vendin e punës. Në praktikë do të mendoni se është një ide e mirë dhe do ta mbështesni. Koha do të tregojë nëse kjo do të jetë apo jo e suksesshme. Të gjithë duhet të ndërgjegjësohen për një vendim të marrë nga kolegët e nivelit të lartë në hierarki.

Demi

Është koha që të thoni atë që keni në mendje. Jini të sinqertë për mendimet, ndjenjat dhe qëllimet tuaja. Ju e dini se kjo mund të shkaktojë njëfarë tensioni dhe nuk po e bëni këtë për të nxitur konfliktin. Duhet t’i tregoni pikëpamjet tuaja hapur.

Binjakët

Nuk doni të mërzitni askënd duke zbuluar mendimet tuaja të vërteta. Emocione të forta po kufizohen. Ju dëshironi më shumë liri nga dikush që po ndihet shumë i varur nga ju. Dëshira juaj më e madhe është të jeni në gjendje të ecni përpara vetë.

Gaforrja

Qëndroni në të vërtetën tuaj kur ju kërkohet informacioni. Një mik që ka një tendencë për të dramatizuar situata do të përpiqet ta kthejë një ngjarje në diçka më të madhe se sa është në të vërtetë.

Luani

Ju preferoni të mbani një qasje të pavarur dhe në shumicën e fushave e dini se çfarë është më e mira për ju. Megjithatë, kur vendimet përfshijnë edhe njerëz të tjerë, nuk mund të injoroni nevojat dhe ndjenjat e tyre. Flisni me të gjithë me të cilët po punoni ngushtësisht.

Virgjëresha

Mos u ndjeni të detyruar të merrni një rol udhëheqës nëse nuk mendoni se jeni të kualifikuar, ose me përvojë për ta bërë këtë. Gjithashtu nuk ka asnjë arsye që ju të pretendoni se e keni nën kontroll gjithçka. Edhe pse ngjarjet mund të mos zhvillohen siç kishit shpresuar, pranimi i asaj që ndodh do ta bëjë më të lehtë.

Peshorja

Dikush do të kundërshtojë çdo sugjerim të bërë dhe kjo po vonon ecurinë e një përpjekjeje ekipi. Një afat nuk do të arrihet nëse kjo situatë vazhdon. Humbja e durimit nuk do t’ju ndihmojë. Nëse doni t’i bëni gjërat më mirë, duhet të gjeni një mënyrë për të shmangur këtë person të vështirë.

Akrepi

Në mënyrë të pandërgjegjshme, dëshironi që një situatë e vështirë të përfundojë. Ju po shpresoni se gjërat po përmirësohen dhe kjo mund t’ju bëjë të perceptoni se dikush po e përballon më mirë se sa është në të vërtetë. Një i afërm apo mik i ngushtë ka vështirësi, por nuk do të duan ta pranojnë këtë. Buzëqeshjet e tyre do t’ju mashtrojnë duke menduar se gjithçka është në rregull kur nuk është.

Shigjetari

Jeni të shqetësuar për një ndryshim dhe një sfidë. Ju jeni duke e shtyrë veten gjithnjë e më shumë, por po merrni më shumë sesa mund të përballoni me lehtësi. Jeni mjaftueshëm të vendosur për të menaxhuar gjithçka.

Bricjapi

Duhet të arrihet një përfundim i sigurt për një çështje financiare të pazgjidhur. Kjo nuk mund të shtyhet më dhe pritet të merrni një vendim të rëndësishëm. Kjo do të jetë e mundur vetëm pasi të jetë diskutuar tërësisht në mënyrë që ndjenjat e të gjithëve të merren parasysh.

Ujori

Nuk mund ta largoni nga mendja një diskutim të kohëve të fundit kur mendoni se keni gjykuar dikë shumë ashpër. Një falje do të kërkohet pasi ju pranoni se gabimi ka qenë i juaji. Do ta kuptoni nëse kërkon pak kohë që falja juaj të pranohet pasi dikush do të ketë një farë pakënaqësie.

Peshqit

Nga ju do të kërkohet dhe pritet t’i kushtoni vëmendje protokolleve sociale gjatë një ngjarjeje që përzien punën me kënaqësinë. Të menduarit para se të flisni në çdo kohë do t’ju ndihmojë të mos futeni në telashe. Kur jeni dëshmitar i diçkaje zbavitëse, prisni derisa të jeni vetëm përpara se ta lejoni veten të qeshni me të.