Ne besojmë se dashuria është përgjigja, por kaq shpesh, ne sabotojmë rrugën që do të na çojë atje dhe ndonjëherë ai sabotim fillon me aktin e thjeshtë të rënies në dashuri.
Dhe në këtë periudhë, kjo shenjë e horoskopit do të dashurohet…pothuajse deri në çmenduri.

•Bricjapi
Ka kohë që nuk ndihesh kështu,nuk e kishe idenë se mund të ndjeje kaq fort për një person tjetër.
Keni menduar se ditët e dashurisë ishin pas jush, e megjithatë, jeta duket se ka përgatitur një surprizë shumë të madhe, shumë të bukur për ju dhe ajo fillon sot, më 30 janar. Dashuria juaj intensive mund të mos fillojë në këtë ditë, por është në progres, kjo është e sigurt, dhe ju po çoni në të njëjtën ndjenjë që kishit kur për herë të parë kishit dashuruar dikë atë ditë.
Ju jeni veçanërisht të ndjeshëm pasi vazhdimisht ndiheni më të hapur për të humbur veten në dashuri.
Ndërsa ju jeni dikush që është nervoz kur ata nuk e keni kontrollin, kjo dashuri e çmendur e juaja do t’ju bëjë të humbisni të gjitha … në të gjitha mënyrat e duhura.