Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha do të mbledhë në orën 19:00 kryesinë e kësaj force politike.

Berisha do të mbledhë kryesinë për të diskutuar për aksionin opozitar dhe protestat.

Berisha herë pas herë ka artikuluar se shumë shpejt do të organizohen protesta.