Njerëzit shpesh përcaktojnë qëllime të ndryshme gjatë gjithë jetës së tyre. Dikush mund të dëshirojë të bëjë një karrierë, të bëhet i pasur, i famshëm, të tjerët të mbushin murin me diploma ose përshkojë një distancë të caktuar, për të humbur peshë ose për të gjetur dashurinë e jetës. Në përgjithësi, gjithkush vendos diçka në mendjen e vet dhe përpiqet të ketë sukses. Sa më i lartë të jetë qëllimi, aq më i suksesshëm konsiderohesh, nëse arrin qëllimin sigurisht.
Në kohën tonë karakterizohet si “i suksesshëm”,ai i cili ka një pozitë të lartë shoqërore, lavdi dhe para.
Le të shohim se cilat shenja zotërojnë ato tipare që mund t’i bëjnë ata nr. 1 në fushën e tyre!

Dashi
Dashi është konkurrues nga natyra, i guximshëm, i rrezikshëm, luftëtar. Ai përpiqet të jetë i pari në çdo gjë, nga puna dhe sporti në festat deri në mëngjes. Ai ka atë që ne e quajmë guxim të mirë dhe nuk ka frikë të provojë asgjë. I gatshëm të hyjë brenda në “në zjarr”, dhe në fund të dali fitimtar.

Luani
Luani është një lider i lindur dhe, mbi të gjitha, dëshiron të bëj dallim nga të tjerët, të jetë superior. Ai është shumë i guximshëm, i bindur dhe besnik ndaj vetvetes, dhe nuk humbet mundësitë për të shfaqur aftësitë e tij. Ai kurrë nuk dyshon se çfarë dëshiron dhe rrallë dështon.

Akrepi
Nuk ka asnjë shenjë me vullnet dhe vendosmëri më shumë se Akrepi. Ai është metodik, i fokusuar në qëllimin e tij dhe I gatshëm të përballet me perënditë dhe demonët për ta arritur atë. Ai ka një instinkt të fortë, ai është i fuqishëm, bëhet i pamëshirshëm nëse është e nevojshme dhe do të përpiqet me shpirt. Në fund ai do të jetë fituesi.

Bricjapi
Bricjapi njihet si shenja më ambicioze. Qëllimi i tij është të arrijë majat në atë që bën. Ai përpiqet shumë, punon pafundësisht, nganjëherë bëhet i ftohtë apo edhe i vështirë, por vazhdon të mësojë dhe përmirësohet vazhdimisht, duke mbuluar zbrazëtitë e tij dhe ka durim të pakufizuar. Sado “shuplaka” të hajë, në fund do të shpërblehet.

Demi
Demi kur vendos një synim, kushdo që të jetë ai,nuk ekziston mundësia të zbrapset edhe sikur bota të përmbyset. Ai është elastik, kokëfortë, i palëvizshëm, i zellshëm, nuk dëgjon askënd, nuk ndikohet nga opinionet e palës së tretë dhe frikësohet nga pengesat që gjen në rrugën e tij për të arritur suksesin. Ai mund të gjakoset, të përplasë kokën shumë herë, por ai prapë do tia dali mbanë.