Njerëzit mund të jenë të poshtër. Ka disa që mendojnë se janë mbi të gjithë të tjerët dhe janë superiorë ndaj tyre. Ata janë arrogantë, snob dhe të pasjellshëm. Njerëz të tillë janë të fiksuar pas vetes, janë narcistë, të përqendruar te vetja dhe me vetëbesim të tepruar.

Nga pikëpamja astrologjike, ja cilat janë 4 shenjat e horoskopit që janë paksa shumë të dashuruara me veten, snobistë dhe krenare.

Luani

Luanët e duan veten. Ata janë njerëz me vetëbesim të tepruar, të fiksuar tek vetja dhe egoistë që mendojnë se janë superiorë ndaj të gjithëve. Luanët janë arrogantë dhe të zhytur në vetvete dhe besojnë se të gjithë janë të dashuruar me ta dhe duan të jenë si ata.

Shigjetari

Shigjetarët besojnë me vendosmëri se bota rrotullohet rreth tyre. Ata janë qenie narcisiste që duan gjithçka për veten e tyre, nga cilësitë e mira e tyre deri te të metat e tyre. Ata ndjejnë se kushdo që i takon, bie në dashuri me ta me personalitetin e tyre simpatik, mendjemprehtë dhe epshin e tyre për jetën!

Demi

Demat pëlqejnë të përkëdhelin veten. Ata janë arrogantë, snob dhe u pëlqen të kënaqin veten herë pas here. Ata janë gjithashtu shumë ambiciozë dhe të përthithur nga vetja dhe mund t’i bëjnë të tjerët të ndihen të mënjanuar pasi kanë një tendencë për t’i vënë nevojat e tyre para dikujt tjetër.

Dashi

Njerëzit e lindur nën shenjën e Dashit priren të mendojnë vetëm për veten e tyre. Ata nuk janë shumë të mirë në leximin e emocioneve dhe kështu, shpesh mund të injorojnë ndjenjat e njerëzve të tjerë dhe të duken si arrogantë dhe të zhytur në vetvete.