Astrologët besojnë se femrat e lindura në këto shenja të zodiakut janë të veçanta dhe se i pret një jetë e gjatë dhe e lumtur. Njëra udhëhiqet nga Jupiteri, planeti i lumturisë dhe fatit, dhe tjetra nga Plutoni, planeti i misterit, errësirës dhe nënndërgjegjes. Ja cilat janë 2 shenjat e horoskopit më me fat:

Akrepi

Kjo shenjë e zodiakut është jashtëzakonisht e mençur, e pëlqyeshme dhe ka një energji të veçantë. Një marrëdhënie romantike me një Akrep është një përzierje shpërthyese e pasionit dhe intelektit. Ajo është seksi, e fuqishme dhe e di se çfarë dëshiron! Ata tërheqin njerëzit drejt vetes, shpesh janë në qendër të vëmendjes dhe dinë të marrin atë që duan. Ata janë romantikë të butë në zemër, por nuk ua tregojnë të gjithëve. E gjithë romanca dhe dashuria e tyre e sinqertë do t’i përkasin vetëm një personi, atij që me të vërtetë e meriton zemrën e tyre. Ata kanë nevojë për një person ndaj të cilit mund të hapen dhe që do të bëhet pjesë e brendësisë së tyre, dikush që ruan individualitetin dhe pavarësinë e tyre. Kur e gjejnë këtë lumturi në dashuri, akrepat janë tepër të gëzuar dhe i pret një e ardhme e ndritur.

Shigjetari

Mbi të gjitha, ato vlerësojnë lirinë dhe pavarësinë. Ajo është përgjegjëse vetëm për veten, nevojat dhe jetën e saj. Edhe pse nuk është e prirur për flirtim, e ka shumë të vështirë të vendosë për një lidhje serioze. Partneri ideal për këtë shenjë do të jetë dikush që e kupton dëshirën e saj për liri dhe nuk do e mundojë xhelozia apo posesiviteti. Një grua Shigjetar vlerëson lirinë, shijon aventurat, udhëtimet, përshtatet lehtësisht dhe pranon ndryshimet. Kur dikush lidhet me të në një nivel më të thellë, ata do të kuptojnë se sa e çmuar është kjo marrëdhënie.