Fjoralba Ponari është një prezantuese shumë e dashur për publikun. Shpesh ajo bën “Ask me a question” ku u përgjigjet pyetjeve të ndjekëse. Shpesh Fjoralba pyetet për jetën e saj personale por edhe atë profesionale. Së fundmi, ajo është pyetur se si ia del me njerëzit që hedhin baltë mbi të publikisht dhe jo vetëm.
Por si përgjigjet ajo?
“Sa më pak t’ju përgjigjesh njerëzve negativë, aq më e paqtë bëhet jeta jote”.