Kryeministri Edi Rama ka postuar një foto në facebook-un e tij mëngjesin e ditës së sotme, në vendin ku pritet të mbërrijnë liderët e BE-së dhe më pas të zhvillohet mbledhja e samitit të përbashkët me vendet e Ballkanit Perëndimor.

“Mirëmëngjes nga Shqipëria Europiane,” shkruan kryeministri.