Sali Berisha ditën e sotme në daljet e tij publike u shfaq me syze për t’u përpjekur për të mbuluar hematomat e shkaktuara në fytyrë nga goditja që mori nga 31-vjeçari, Gert Shehu më 6 dhjetor.

Së fundmi, Alfred Lela krahasoi pamjen e Sali Berishës me atë të aktorit të njohur Clint Eastwood.

“Ata që goditën dje Berishën bënë një krim, duke bërë një krim na dhanë një mirazh, atë të Clint Eastwood.

Doktori me këto syze duket si Clint Eastwood”, tha Lela, duke shkaktuar të qeshura në sallë, ku dhe vetë Berisha nuk mbajti dot të qeshurën.