Teksa kanë mbetur 2 ditë për aplikimin e Lotarisë Amerikane, Ambasada sqaron se për këtë procedurë nuk ka asnjë pagesë. “Po aplikoni për Lotarinë Amerikane? Kini kujdes nga ata që kërkojnë para për t’ju ndihmuar. NUK KA pagesë për të aplikuar dhe dvprogram.state.gov është mënyra e vetme për të dorëzuar aplikimin tuaj”, thuhet në njoftim.

Kujtojmë që regjistrimet për Programin e Lotarisë Amerikane 2024 u hapën më 5 tetor dhe do të mbyllen të martën, 8 nëntor 2022.