Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj u ka uruar shqiptarëve 110-vjetorin e Pavarësisë. Ai ka përzgjedhur një shprehje nga Ismail Qemali.

“110 VJET PAVARËSI – GËZUAR DITËN E FLAMURIT. “… tani, të gjithë bashkë, si një trup i tërë dhe i pandarë, le të punojmë për ta përparuar e për ta qytetëruar, si i ka hije, Atdhenë tonë të Lirë…” – Ismail Qemali”, shkruan Veliaj.