Peshqit

Neptuni në shenjën tuaj të Peshqve është i vendosur dhe ju ndihmon të jeni në gjendje të shihni përtej çdo kufizimi që realiteti mund të krijojë midis jush dhe ëndrrave tuaja më të thella. Sot është një shans për ju që të përqafoni atë që është reale, por edhe të kultivoni njohuritë tuaja të brendshme. Nën këtë energji, inkurajoheni të riktheheni në intuitën tuaj sepse, në javët e ardhshme, kjo është e vetmja e që duhet t`i besoni.

Virgjëresha

Neptuni tek Peshqit e sjell fokusin në marrëdhëniet tuaja romantike. Ky fokus mund të luajë një rol në çdo marrëdhënie, por është gjithashtu një provë e vullnetit për njerëzit praktikë. Dashuria supozohet të jetë diçka e qëndrueshme. Ju duhet të jeni në gjendje të thoni pse e doni dikë dhe pse po e zgjidhni dhe po i përkushtoheni atij.

Demi

Hëna në shenjën tuaj të zodiakut ju mundëson dhuratën për të qenë më në harmoni me veten tuaj. Keni tendencën të fokusoheni më shumë në atë që mund të shihni dhe të bëni rreth jush sesa në atë që ndjeni. Kur jeni në mes të ndryshimeve të mëdha të jetës, të qenit në gjendje të përshtateni me emocionet tuaja është çelësi për të përfituar sa më shumë nga kjo energji. Merrni sot një mundësi për të hyrë më thellë në ndjenjat tuaja në lidhje me ngjarjet e fundit transformuese dhe atë që po ëndërroni për të ardhmen.