Në përfundim të fjalës së tij në seancë plenare, Kryeministri Rama tha se akuzat e opozitës nuk do t’i pengojnë projektet e Qeverisë.

“Shqipëria e 2030-s do t’i ketë ato që i pret qysh prej 1912, në Durrës, Vlorë, Sarandë dhe Shëngjin, 4 porte teë klasit të parë. I vetmi që nuk është në avancim është Shëngjini, Vlora dhe Saranda jajën në ndërtim. Do të ketë dy porte tregtare, në Vlorë dhe në Porto Romano. Me 2 porte të thata. Nuk keni asnjë shans të na pengoni dot”, tha Rama.