Kryeministri Edi Rama nuk ka kursyer komentet ndaj opozitës duke iu referuar si ‘gomarica’. Kjo fjalë i ka acaruar, ndaj kanë reaguar duke përplasur duart mbi tavolinë.

“Porti më i madh i vendit hiqet që aty se s‘mund të rrijë në zemrën e një qyteti turistik se ndot ajrin, shkatërron turizmin. Duhet të ikë për t’ju përshtatur ambicieve të Shqipërisë si një vend i pozicionuar strategjikisht si porta më e rëndësishme hyrëse. Do bëhet Shqipëria porta hyrëse nga Ballkani Perëndimor. E kam thënë prej vitesh, i vetmi ndryshim sot është se tërë mëmëdhetarët pa dhe që vijnë vërdallë janë ndezur dhe hedhur në sulm frontal se tani e shikojnë që e kemi me gjithë mend, se do bëhen dhe ai turistik dhe ai komerciali, doni apo s’doni ju që kurrë mos daci. Megjithatë duhet ta them, s’po flas unë por disa të tjerë, thjesht po lexoj ata që ju kanë njohur më parë që as ju nuk e dinit që ishit gjallë. Gomaricat e Faik Beut ju kanë quajtur gomarica”, tha Rama.