Teksa seanca parlamentare u ndërpre përkohësisht, kreu i Foltoreve foli live në Facebook nga duke paralajmëruar se nëse nuk zbatohet rregullorja për t’i dhënë fjalën opozitës do të fillojnë qëndresën në Parlament.

Berisha: Ne do fillojmë qëndresën në parlament. Mos ikni nga salla, sepse këta këtë duan, të vendosin censurën.

Berisha: Kush është ai, si e ka emrin

Noka: Toni Gogu

Berisha: Avokati i Taulantit bëhesh ti eee

Pra ky është një tmerr, ky është një frikë që keni nga fjala e vërtetë./ Sot po kryeni krimin më të madh në histori, vjedhjen e pronës publike dhe bëni avokatin e një person që

Berisha: Kush është kjo?

Noka: Gjylameti…

Berisha: Blerina….ky ka frikë, ky është burracak. Ose zbatoni rregulloren ose ne do rrimë këtu non stop, 24-48 orë sa të dëshironi.

Shalsi, sa apartamente të humbën kur ishe në bashki. 8 Shalsi…