Tensione para godinës së Kryeministrisë. Protestuesit kanë hedhur bojë dhe tek dritaret dhe muret e godinës.

Ndërkohë ka pasur goditje të dyerve të Kryeministrisë nga ana e protestuesve. Deri më tani nuk ka asnjë person të shoqëruar apo lënduar.