Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti kanë mbërritur në Kuvend ku pitet të mbahet mbledhja e përbashkët mes deputetëve të dy vendeve.

Gjatë mbërritjes së tyre, në sfond janë luajtur këngë dhe valle popullore, ndërsa dy krerët e shteteve shoqëroheshin nga dy kryeparlamentarët.