Presidenti Bajram Begaj përshëndeti mbledhjen historike mes dy kuvendeve të Kosovës dhe Shqipërisë. Mbledhja e përbashkët e cila pati në fokus, bashkëpunimin dy palësh në virgjile të 110 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë përcolli frymë dhe mesazhe vëllazërore theksoi Begaj.

“Përshëndes nga zemra seancën e përbashkët të Kuvendeve të Shqipërisë dhe Kosovës, zhvilluar sot në vigjilje të Ditës së Flamurit dhe 110-vjetorit të Ditës së Pavarësisë.

Fryma dhe mesazhet vëllazërore të përcjella në këtë Kuvend të përbashkët duhet të shtrihen në të gjitha fushat e bashkëpunimit ndërshtetëror. Vërtet jemi dy shtete, por mbi të gjitha jemi një Komb, një Komb i cili sot kremton i lirë Ditën e Flamurit dhe është Sovran dhe Zot i fateve të veta.

Urime të gjithë deputetëve të Kuvendeve të Shqipërisë e të Kosovës për kontributin që japin për forcimin e gjithanshëm të marrëdhënieve ndërshtetërore!”- shkroi Bajram Begaj.