Mynevere Karabollaj, 37 vjeçe dhe Flonino Merkuri 23 vjeç janë viktimat e krimit në Itali. Ata janë vrarë me thikë nga ish burri i Mynevere Karabollaj, i cili është gjetur i vdekur në kompaninë Mira.

Në mbrëmjet e vona të së dielës, ai hyri në banesën ku jetonte çifti shqiptar për t’i vrarë, por mbetet e paqartë arsyeja.