Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka miratuar listën për kandidatët për drejtues të SPAK-u, Adnan Xholi, Altin Dumani dhe Edvin Kondili.

KLP ka administruar edhe platformat e tyre.

Sipas relacionit kandidatët plotësojnë kushtet ligjore.

Mandati 3-vjeçar i kreut aktual të SPAK-ut, Arben Kraja, mbaron në datën 18 dhjetor.