Kur bëhet fjalë për astrologjinë, ka 4 shenja të horoskopit që po dominojnë dhe kanë cilësi të qenësishme drejtuese në çdo marrëdhënie.

Dashi

Duke qenë të parët në listën e shenjave të horoskopit, të lindurit e shenjës së Dashit kanë tendencë t’i bëjnë gjërat sipas mënyrës së tyre. Ata nuk janë personat që fshihen në sfond dhe mund të shihen gjithmonë duke menaxhuar skenën vetëm.

Luani

Luanët janë dominues, këmbëngulës dhe të guximshëm. Ata kurrë nuk i shmangen dhënies së urdhrave njerëzve dhe kurrë nuk do të përshtaten për t’iu përshtatur nevojave të të tjerëve. Ata janë të bekuar me aftësi udhëheqëse dhe dinë t’i përdorin mirë këto.

Virgjëresha

Virgjëreshat janë persona të fiksuar pas kontrollit. Ata duan të mikromenaxhojnë çdo gjë të vogël dhe duan që gjithçka të jetë pikërisht ashtu siç duan ata. Me pak fjalë janë njerëz mjaft perfeksionistë. Njerëzit që i përkasin kësaj shenje të horoskopit janë komandues dhe duan të dominojnë në çdo marrëdhënie.

Bricjapi

Bricjapët njihen si një nga shenjat më të ngurta të zodiakut. Kështu, për të kryer punën e tyre në kohë, ata dominojnë njerëzit. Ata janë gjithashtu pak të përqendruar te vetja dhe për këtë arsye, nuk kanë parasysh orarin e njerëzve të tjerë.