Edhe këtë javë Astro Sexy Parade na sjell shenjat më të favorizuara të zodiakut nga ndikimet yjore në fushën e dashurisë .

Ja cilët janë më fatlumët e fundjavës së fundit të nëntorit.

1. SHIGJETARI

Nuk ka mënyrë më të mirë për të lehtësuar stresin sesa të bësh dashuri me një partner të veçantë.

2. BRICJAPI

Ajo që ndodh në dhomën e gjumit ka të bëjë vetëm me ju dhe bashkëshortin/en tuaj shumë me fat dhe mirënjohës/e.

3. UJORI

Jeni mjaft të guximshëm për t’i treguar partnerit tuaj atë që dëshironi dhe e drejtoni atë drejt kënaqësisë së bashku me ju.

4. BINJAKËT

Shikimi i një filmi erotik me partnerin mund t’ju japë disa ide shumë interesante