Nëse do të klikosh në Google sot do të përballesh me flamurit kuqezi.

Motori më i madh i kërkimit, si për çdo festë të rëndësishme është përshtatur edhe këtë herë.

Nëse klikon pastaj mbi flamur të çon në sqarimin e festës që e quan të Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë së Veriut dhe diasporës.

Sot është 110-vjetori i Shpalljes së Pavarësisë.