Kryeministri Edi Rama ndodhet në Kolonjë. Ai u takua me ekipet e të rinjve të shkollave, në basketboll e volejboll, që po stërviten në palestra e terrene të reja sportive investime të bashkisë, për të marrë pjesë në kampionate të qarkut dhe më tej në ato kombëtare.