Ndërsa mbahen fjalimet e 28 nëntorit, Pavarësisë së kombit shqiptar dhe në sallë ndodhen personalitetet e politikës së dy vendeve, Shqipëri e Kosovë, Sali Berisha i cili në vend të një fjalimi të munguar ka faqen e tij në Facebook, ka ironizuar Kryeministrin Rama me një foto të Vuçiç dhe statusin: Të kam xhan!

Sot në parlament siç është bërë traditë që pas 2013, po zhvillohet mbledhja e përbashkët mes dy qeverive dhe parlamenteve të dy shteteve tona.