epa07552478 Actress Demi Moore arrives on the red carpet for the 2019 Met Gala, the annual benefit for the Metropolitan Museum of Art's Costume Institute, in New York, New York, USA, 06 May 2019. The event coincides with the Met Costume Institute's new spring 2019 exhibition, 'Camp: Notes on Fashion', which runs from 09 May until 08 September 2019. EPA/JUSTIN LANE

Demi Moore arrin sot në momentin historik të 60 viteve dhe shfaqet në formë të shkëlqyer. Ylli i Ghost, Soldier Jane dhe The Scarlet Letter, një ikonë e vërtetë e kinemasë së viteve nëntëdhjetë, e mban hijeshinë e saj të pandryshuar, duke kaluar nga sfilatat e modës tek fotot me bikini për linjën e saj të rrobave të banjës të lançuara këtë verë.

Epoka e artë e Demi Moore, ajo që filloi me suksesin e ‘Fantazmës’ shumë romantike, së bashku me Patrick Swayze dhe më pas vazhdoi me ‘Propozim i turpshëm’ me Robert Redford, Code of Honor me Tom Cruise, The Scarlet Letter, Striptease dhe Soldier Jane nga Ridley Scott, përfundoi me fundin e viteve nëntëdhjetë dhe është konciz me një fund tjetër, atë të martesës së saj të dytë, me Bruce Willis, me të cilin kishte të tre vajza Rumer, Scaut LaRue dhe Tallulah Belle.

Ajo me aktorin me origjinë gjermane kishte qenë një histori e madhe dashurie, e publikuar shumë nga gazetat dhe përfundoi papritur, pa shpjegime zyrtare. Nga martesa e saj e parë, megjithatë, në vitet tetëdhjetë, me Freddy Moore, aktorja ka ruajtur mbiemrin e saj. Dasma e tretë erdhi në vitin 2005 me aktorin Ashton Kutcher, nga i cili Demi Moore u divorcua në vitin 2013.

epa09611660 US actress Demi Moore arrives for the Fashion Awards 2021 at the Royal Albert Hall in London, Britain, 29 November 2021. EPA/VICKIE FLORES
Bruce Willis (S) e Demi Moore alle Olimpiadi di Atlanta il 24 luglio 1996. Dopo le nozze a 18 anni con il musicista Freddy Moore, di cui ha tenuto il nome, si sposa con l’attore Bruce Willis. I due attori divorziano il 18 ottobre 2000, senza rendere noto il motivo della rottura.
ANSA / TORRES
epa02525943 US actor and cast member Ashton Kutcher (L) and wife US actress Demi Moore (R) arrive for the ‘No Strings Attached’ premiere in Los Angeles, California, USA, 11 January 2011. The movie by Canadian director Ivan Reitman will be released in USA on 21 January 2011. EPA/PAUL BUCK
Una immagine di scena di “Empire”.
ANSA/UFFICIO STAMPA
+++ ANSA PROVIDES ACCESS TO THIS HANDOUT PHOTO TO BE USED SOLELY TO ILLUSTRATE NEWS REPORTING OR COMMENTARY ON THE FACTS OR EVENTS DEPICTED IN THIS IMAGE; NO ARCHIVING; NO LICENSING +++
epa01632209 US actress Demi Moore arrives for the premiere of the film ‘Happy Tears’ at the 59th Berlin International Film Festival in Berlin, Germany, 11 February 2009. The film is among the 18 films competing for the Silver and Golden Bear awards at the 59th Berlinale. Winners will be announced on 14 February. EPA/JOERG CARSTENSEN